A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти"

ІІІ місце в обласному Конкурсі компю'терної графіки та анімації – 2020

Дата: 14.04.2020 19:41
Кількість переглядів: 118

Згідно з планом роботи Дніпропетровського обласного центру науково–технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді у січні 2020 року проводився обласний конкурс комп’ютерної графіки та анімації.
Основні завдання Конкурсу:
- розвиток творчих здібностей здобувачів освіти, підвищення інтересу до навчального предмету "інформатика", стимулювання процесів упровадження інформаційних технологій у навчальний процес, демонстрація умінь і навиків використання комп'ютерної графіки;
- виявлення і заохочення найбільш талановитих підлітків. Розвиток творчості, реалізація творчого потенціалу здобувачів освіти в області нових інформаційних технологій та візуального мистецтва.
До участі у заході були запрошені здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти, позашкільних та закладів професійної (професійно–технічної) освіти.
Молодь нашого центру традиційно взяла участь у номінації «Відеоролики та комп'ютерна анімація»:
Омельченко Олександр «Топ 15 найабсурдніших рекордів Гінеса» (https://www.youtube.com/watch?v=0klGXohwAQs), Москальова Вікторія «15 фактів про Україну» (https://www.youtube.com/watch?v=aO2GNxY2XRg&t=1s), Труханова Катерина «Топ 20 дивних заборон у світі» (https://www.youtube.com/watch?v=rgpJCw1aJqc&t=3s)
Робота Омельченка Олександра зайняла ІІІ місце в обласному конкурсі Комп’ютерної графіки та анімації в номінації «Відеоролики».
Отримане призове місце серед учасників з числа здобувачів освіти спеціалізованих шкіл та ліцеїв, загальноосвітніх шкіл та закладів професійної (професійно-технічної) освіти є ствердженням високого рівня викладання інформатики та інформаційних технологій, підготовки робітничих кадрів.
Вітаємо всіх наших здобувачів освіти, які взяли участь у конкурсі та бажаємо успіхів і натхнення для подальших творчих звершень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень